priser

Singelfransar


Nytt set (ca 2h)

Återbesök inom 3v (ca 90 min)

Återbesök efter 3v

Borttagning av fransar


Volymfransar


Nytt set (ca 2,45h)

Återbesök inom 3v (ca 1,45h)

Återbesök efter 3v

Borttagning av fransar

995:-

580:-

995:-

300:-
1200:-

750:-

1200:-

300:-

INFORMATION

Svenska estetikers yrkesförbund, SEYF, bildades i maj 2001. Amibitionen är att samla estetiker med godkänd yrkesutbildning för att tillsammans kvalitetssäkra marknaden.


LL Luxurious Lashes är Sveriges största SEYF-certifierade fransstylistskola. Certifieringen ställer stora krav på företaget som utbildningsanordnare vilket ger eleverna en mycket hög kvalité på utbildningen och deras kunder, marknadens bästa fransstylister.


Singles 

Metoden innebär att man endast applicerar en enda extension per fullvuxen, naturlig frans. På så vis är metoden helt smärtfri och sliter inte på kundens egna fransar. Dock måste man även jobba tekniskt korrekt med kundanpassad applicering och separering för att metoden ska ge absolut toppresultat. 


Volym

Metoden innebär att man applicerar flera tunna fransar (mellan 2-7st) per egen frans. Dessa fransar är så pass tunna att 7st volymfransar motsvarar en singelfrans. Med volymfransar kan man själv bestämma hur fylligt och hur mycket volym man vill ha. Volymfransarna är mjukare pga. de är så tunna. Metoden är smärtfri och sliter inte på kundens egna fransar.


Tryggt och säkert med långsiktigt resultat

Den naturliga fransens livslängd utanför huden är ca. 3 månader. När den är mogen att ramla av följer automatiskt din extension med då appliceringen sker 1-2mm från huden och ligger helt separat från andra fransar. Då alla dina fransar befinner sig i varierande växtfaser får du i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på. För bästa effekt på din förlängning rekommenderas återbesök för en påfyllning var 3:e vecka.


Effekterna av en ögonfransförlängning:


-         Maximalt förstorande för ögat

-         Möjligheten att forma ögat

-         Naturligt fylliga och långa fransar

-         Mascaraeffekt

-         Fransmarkering